Acasa

AGROMASINA IMEXS.C. AGROMASINA IMEX S.R.L. activeaza de peste 10 ani in domeniul aprovizionarii cultivatorilor cu input-uri, satisfactia clientilor fiind obiectivul nostru numarul 1.

Prin profesionalism si daruire asiguram buna functionare atat a gospodariilor taranesti mai mici sau mai mari cat si a multor firme mari producatoare de cereale sau lapte din sud-estul Romaniei.

Calitatea produselor noastre este de asemenea pe primul plan, certificatul de calitate insoteste produsele noastre pana la client si confera siguranta acestora.

Peste 600 produseComercializam peste 600 de produse (seminte, pesticide, masini agricole) intens utilizate de fermieri in productia vegetala si animala, de aceea promptitudinea in livrare este atuul nostru.

Alaturi de vanzarea directa folosim si vanzarea prin internet, produsele ajungand la clienti rapid, prin posta, curieri sau parcul auto propriu.

Produsele comandate pot fi achitate cu numerar, ordin de plata sau ramburs (in situatia livrarii prin posta sau curierat rapid.

Cireada Vaci